U stilu sunca – garderobom do lepšeg raspoloženja

Leto je pred nama i donosi nam mnoštvo razigranih dezena, laganih i lepršavih materijala, kao i različite stilove uz koje ćemo se osećati posebno. Ovu sezonu počnimo vedrim bojama, jer svaki komad odeće ističe naše raspoloženje.

Naša osećanja igraju glavnu ulogu u odabiru garderobe i veoma je bitno kako ćemo se osećati u njoj, jer odeća definitivno utiče na nas, a samim tim i na ponašanje i odnose sa drugim ljudima. Uvek treba nositi ono što volimo i u čemu se osećamo odlično, izgraditi naš lični stil odevanja koji će i pored lošeg raspoloženja naglašavati našu ženstvenost i lepotu.

Istraživanja su pokazala da veza između našeg raspoloženja i onoga što nosimo zaista postoji. Kada su žene srećnije češće nose komad odeće u veselim bojama. Zato uvek birajmo nešto veselije, nešto što će nas razmrdati i biti dnevna doza pozitivne energije.

Pixabay.com

Crna boja zasigurno nije modni odabir ukoliko želimo da se istaknemo i uživamo u letnjem raspoloženju, ali to ne znači da je nećemo iskombinovati uz neki modni detalj jarkih boja i osećati se samouvereno i raspoloženije.

Cvetni dezeni u svetlim bojama uvek su dobra inspiracije, a ove godine ih preporučuju i mnogi poznati svetski brendovi.

Pixabay.com

Zavirimo u naš ormar i napravimo sebi odgovarajući stil, uz koji ćemo blistati i biti samouverene, jer naš modni lični stil ne predstavlja ni trend ni skupa tašna već deo odeće koji naglašava ženu koja je nosi.

Uvek svoju odeću naglasimo nekim modnim detaljem, koji će i staru odeću od prošle sezone učiniti drugačijom i inspirisati nas da se ove godine poigramo bojama i budemo kreativne. Jer u svakoj ženi leži veoma dobar kreator i stilista.

Treba pažljivo birati odevne komade i aksesore i prilagođavati ih događajima bez obzira da li je reč o elegantnim čipkanim haljinama ili šalvarama uparenim patikama, farmerkama ili suknjama uvek trebamo blistati i sve lepo uskombinovati i uskladiti prilikama.

I ne treba zaboraviti da nas odelo ne čini onim što jesmo, već prestavlja naš lični stil i raspoloženje unutar nas. 

Biljana Ilić

Kreativna osoba koja voli da piše, istražuje i prati svoje snove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *