Brze i lake frizure za letnje dane

Sa dolaskom toplih i sunčanih dana u nama se budi želja za uživanjem, udobnošću i odmorom. Kosa često ume da nas opterećuje, zato se mnogi odlučuju da je tokom letnjih meseci skrate. Kako biste sačuvali dužinu svoje kose, preporučujemo vam brze i lake frizure kojima ćete skloniti kosu sa lica i vrata i izgledati lepše.

Rep

Kako rep ne bi izgledao previše jednostavno možete njegov uzgled upotpuniti sa maramom ili pletenicama. Vežite kosu u visoki rep, zatim ispletite pletenice po želji ( francuska, žito pletenica). Ukoliko žurite, možete maramu vezati oko gumice, kojom je pričvršćen visoki rep.

Foto:Mamaklik.com

Punđe

Punđe su veoma praktične u svakodnevnim aktivnostima jer ih najbrže napravimo a ukoliko imamo ideja one mogu izgledati veoma elegantno i lepo.

1. Vežite kosu u visoki rep a zatim ispletite jednu pletenicu koju ćete umotati oko gumice i pričvrstite ukosnicom.

2. Vežite kosu u visoki rep a potom je umotajte oko gumice i pričvrstite ukosnicama a potom oko punđe vežite maramu.

Foto: Pixabay.com

Pletenice

Pletenice su prikladne za svaku priliku i uvek izgledaju lepo i zanimljivo. Postoji mnogo načina da ispletete pletenice a ukoliko niste preterano vešti uvek možete isplesti običnu pletenicu, koju ćete uhvatiti sa obe strane i blago povući kako bi izgledala bujnije i tako dobiti opušteniju varijantu.

Foto: Pixabay.com

Maja Marinković

Diplomirala na Fakultetu pedagoških nauka. Trudi se da svojim učenicima pored znanja prenese i ljubav prema pozorištu, knjigama i poeziji. U slobodno vreme bavi se folklorom, putuje, uživa u prirodi i druži se sa prijateljima. Radoznala i svestrana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *