Napeti triler ,,Escape Room: Bez izlaza” 19. avgusta od 20 časova

Izvor: Cineplexx.rs

Zamršene zagonetke i uzbuđenje u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel očekuju nas na Teens night događaju u Cineplexx bioskopima u četvrtak 19. avgusta od 20 časova uz film ,,Escape Room: Bez izlaza”.  Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Partner Cineplexx bioskopa, Pin Escape Rooms će najsrećnije posetioce obradovati poklon vaučerom u svakom beogradskom Cineplexx bioskopu za nezaboravno escape room iskustvo. Preostali posetioci će uz ulaznicu ostvariti 10% popusta na neku od igara u Pin Escape Rooms-u.

Foto: Cineplexx.rs

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi ,,The Cube”, ,,Saw” ili ,,Cabin in the Woods” što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

Svoje uloge iz prvog dela repriziraju Tejlor Rasel kao Zoi Dejvis, Logan Miler kao Ben Miler i Debora En Vol kao Amanda Harper. Reditelj i ovog filma je Adam Robitel.

Trejler filma ,,Escape Room: Bez izlaza”

Uključi vijuge, prati tragove i veruj samo sebi. Vidimo se na Teens night događaju u Cineplexx bioskopima. Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *