ДАНИ ДЕЧЈЕ КЊИГЕ У КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ ОД 2. ДО 12. АПРИЛА!

Светски дан дечје књиге обележава се широм света сваког 2. априла. На тај дан 1805. године рођен је Ханс Кристијан Андерсен, чувени дански писац за децу и творац Мале сирене, Ружног Пачета и других чувених бајки.

Тим поводом у Креативном центру се организују Дани дечје књиге! У оквиру ове акције од 2. до 12. априла издања тог издавача моћи ћете да купите с попустом од 25% 
(попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу).
За све оне који у том периоду наруче књиге преко сајта www.kreativnicentar.rs достава je бесплатна и важи за све поруџбине на територији Србије.

У другом делу месеца, читаоце очекују и две одличне викенд-акције (од 16. до 20. априла и од 23. до 27. априла) у оквиру којих ће цене осам одабраних књига бити снижене за 50%.

Све акције важе на сајту www.kreativnicentar.rs и у књижарама:
– ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд
– Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд
– Синђелићев трг 19, Ниш

Последњег дана априла рођендан је Свену Нурдквисту, популарном шведском писцу и илустратору и аутору књига из серијала о Петсону и Финдусу. Тим поводом свим љубитељима овог симпатичног двојца Креативни центар је припремио једно изненађење! За све оне који се радују пролећу стиже још једно изненађење – пролећну позадину у форматима за рачунар и телефон можете преузети са следећих линкова:

Преузми позадину за телефон
Преузми позадину за рачунар


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *