Priredite iznenađenje voljenoj osobi

Kada je ljubav u pitanju,mnogi zaboravljaju da sitnice i mali znak pažnje mogu dodatno staviti nekom do znanja da nam znači. Poklone biramo sa velikom pažnjom i ljubavlju, a najlepši su oni trenuci kada ih darujemo bez povoda. Ali kada hoćemo dodatno iznenaditi voljenu osobu onda se tu umeša posebna čarolija i naše iznenađenje nosi jasnu poruku ,,volim te”.

Uz malo truda, mašte i kreativnosti možemo obradovati voljenu osobu i iskazati naša osećanja, jer dobra ideja vredi isto koliko i skup poklon.

Ukoliko niste raspoloženi za smišljanje novih ideja, mi vam izdvajamo nekoliko najzanimljivijih koje vam mogu pomoći da iznenadite voljenu osobu:

Pixabay.com

Romantična večera

Ukoliko želite da svojoj voljenoj osobi priredite trenutak za pamćenje onda večera u kućnoj atmosferi ili u nekom dobrom restoranu je odličan izbor.

Iskoristite vreme dok nije kod kuće i spremite ono što najbolje umete sa puno ljubavi.Pripremite dobro  vino, pustite laganu muziku, dekorišite laticama ruže i mirišljavim svećicama da bi učinili večeru još romantičnijom.

Ukoliko se ipak odlučite za restoran onda odaberite onaj u kome služe omiljenu hranu vaše voljene osobe.

Pixabay.com

Napišite pismo

Prizovite sva lepa sećanja vezana za voljenu osobu i napišite joj pismo.

Kada osetite leptiriće po stomaku inspiracija će doći sama, a umesto potpisa neka nosi vaš miris parfema, a parfem će ukazati na pošiljaoca. Ima li lepšeg načina da nekome iskažete svoja osećanja nego da ih napišete na papiru na drugačiji način umesto uobičajne SMS poruke?

Iznenadite voljenu osobu  pod tušem!

Neka to bude vaš poseban dan, dan pun ljubavi i strasti. Zagrljaje, romantike i nežnosti razmenite pod tušem i promenite rutinu.

Pixabay.com

Baloni sa porukom

Niste dobri u pisanju pesme, a želite da spomenete sve divne trenutke koje ste imali sa voljenom osobom. Napunite sobu balonima i na svakom od njih napišite poruku, citat, uspomene. Pustite da sam istražuje balone vaše ljubavi.

Oživite vaš prvi sastanak

Da li se još uvek sećate kako ste se upoznali?

Možda je vreme da to ponovo preživite i prisetiti se vaših izlazaka i osećanja u to vreme. Samo mišljenje o tome će rasplamsati vatru i izvući romantiku iz vas,pa je to savršena ljubavna avantura.

Pošaljite mu poruku laticama ruže

Nakupite latice od ruža i na vašem krevetu ispišite ,,volim te ili neki drugi tekst vezan za vas. Poruka od latica dodatno će vas inspirisati.

Pixabay.com

Napravite srce od svećica

Kupite nekoliko pakovanja mirišljavih svećica i poređajte ih na tepihu u obliku srca. Upalite ih i uvedite voljenu osobu u sobu zatvorenih očiju, sigurno će se prijatno iznenaditi.

Iznenadite voljenu osobu buketom od balona

Ukoliko želite voljenoj osobi da priredite iznenađenje koje će pamtiti celog života iznenadite je buketom od balona. Baloni u obliku srca ispisani volim te mogu dodatno dekorisati sobu i prijatno iznenaditi osobu kojoj su namenjeni.

Iznenađenja su uvek lepa i prijatna, ali međusobno poštovanje, tolerancija i stalna komunikacija su najvažnija. Zapamtite ni jedan poklon ne vredi više od lepe reči. Volite se, razumite se međusobno i vaša veza biće savršena čak i kada dođe do malih padova.

Biljana Ilić

Kreativna osoba koja voli da piše, istražuje i prati svoje snove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *