Kupaći kostimi za ovu sezonu

Iako se sezona kupaćih kostima završava sa krajem leta, potražnja za njima nikada ne prestaje. Da bi na vreme prikazali svoje novitete dizajneri su prezentovali svoje kupaće kostime mnogo pre početka sezone.

Kupaći kostimi kao jedan od najvažnijih odevnih komada sa velikom pažnjom birani su ove godine.

Ovo su noviteti i modeli koji podsećaju jedni na druge. Ova sezona nam donosi najviše promena kada su u pitanju kupaći kostimi sa mnogo novih detalja koji će definitivno obeležiti ovu sezonu i koje ćemo obožavati. I koliko god imali kupaćih kostima uvek ćemo svake godine kupiti makar jedan da istaknemo nešto drugo ili da jednostavno budemo u skladu sa trendovima. A kada govorimo o trendovima oni ipak dođu i prođu, ali najvažnije od svega je kupiti model koji vam lepo stoji i u kom ćete se osećati posebno.

Pixabay.com

Jednodelni kupaći kostimi ove godine dominiraju nad dvodelnim, dok je bikini potpuno zapostavljen. Ove sezone jednodelni kupaći kostimi ističu ono najbolje na vama,i više nisu kostimi koji su prethodnih godina malo više isticali nedostatke. Ove godine ovakvi kostimi dobijaju sasvim drugu notu. Od klasičnih kupaćih kostima, do elegantnih u kojima na plaži izgledate damski i prefinjeno.

Tu su i novi modeli koje nismo imali prilike da vidimo u prošloj letnjoj sezoni ili se nisu isticali. Tu se izdvajaju kupaći kostimi sečeni na bokovima, profesionalni sportski i ronilački kostimi sa istaknutim rajsfešlusima kao glavnim detaljima.

 Za dame koje vole da nose rolke tu je i rolka kupaći kostim, gde su gornji delovi kompletno zatvoreni završavajući se kao rolka oko vrata. Ovakvi modeli mogu da  budu i dekoltirani, gde upletene brtele čine rolku oko vrata i daju drugačiji izgled ovakvim modelima.

Pixabay.com

Što se  tiče dvodelnih modela kupaćih kostima popularni su oni koji poseduju pomalo retro izgled 60-tih godina prošlog veka sa donjim delom koji je dublji nego ranije. Kada su detalji u pitanju dizajneri su tu vodili najviše pažnje i preporučuju mašne, perle ili nitne.

Perle preko jednog ramena, neobični prorez, printovi trešnje, tufnice, pastelni tonovi ističu razne modele kupaćih kostima, a tu su i dugine boje koje daju posebni izgled kostimima. Animal print se nastavlja i ove godine. Svejedno je da li je na jednodelnim ili dvodelnim kupaćim kostimima, svakako će biti in. Tu su i kupaći kostimi sa mnogo traka koji ćete obožavati zbog tog detalja.

Noviteta koje nam je donela ova sezona ne treba se plašiti, već isprobati  nešto novo i drugaćije, izabrati model po želji u nekoj svojoj određenoj boji. Koji god model izabrale, zadivićete sve na plaži, izgledati najlepše i učiniti ovo leto nezaboravnim.

Biljana Ilić

Kreativna osoba koja voli da piše, istražuje i prati svoje snove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *