Sportska ljubavna priča – Ana i Bastijan

Život Ane Ivanović je uvek zanimao javnost, ali nikad nije imala običaj da detalje svog privatnog života iznosi u javnost. Važila je za jednu od najuspešnijih i najlepših sportiskinja sveta. Već četiri godine je u braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a 12. jula su proslavili svoju četvrtu godišnjicu. Često na društvenim mrežama pokazuju koliko se vole.

U trenutku kada su se upoznali oboje su se aktivno bavili sportom. Veza srpske teniserke Ane Ivanović i bivšeg fudbalera Bastijana Švajštajgera počela je u leto 2014. godine kada je Ana učestvovala na turniru US Open. Upoznala ih je Ivana, ćerka našeg proslavljenog košarkaškog trenera Svetislava Pešića.

Bastijan je ubrzo počeo da pokazuje ljubav prema Ani. Njegovi gestovi nisu osvajali Anu već i celi svet. Izazvao je opšte oduševljenje kada je na kopačkama napisao njeno ime, datum početka veze 5. septembar 2014 i „dušo“ reč kako je tada oslovljavao. Ana se u to vreme još uvek aktivno bavila tenisom a Bastijan je pratio u stopu. Oboje su postizali velike rezultate a zajedno su proslavljali sve uspehe.

Bastijan Švajnštajger je zbog Ane ostavio verenicu manekenku Saru Brander s kojom je bio u vezi od 2007. godine a koja je vazila za jednu od najlepših žena Nemačke.

Bastijan je u novembru 2014. godine prvi put doputovao u Beograd na proslavu Aninog rođendana. Dobio je nadimak „srpski zet“. U januaru 2015. godine otišli su na zajedničko zimovanje. Ana se ubrzo posle toga zbog Bastijana preselila u Englesku.

Foto: Pinterest.com

Verili su se u Nemačkoj, a venčali u Veneciji 12. jula 2016. Prvog dana je organizovano građansko venčanje a drugog dana je bilo organizovano crkveno venčanje. Venčanje je bilo medijski propraćeno. Ana je za kumu odabrala bivšu plivačicu Miroslavu Najdanovski, dok je Bastijanov kum bio skijaš Feliks Nojrojter.

Ana je ubrzo posle toga napustila tenis i posvetila se porodičnom zivotu. U martu 2018. godine dobili su starijeg sina Luku, a u avgustu 2019. godine Ana je rodila Leona. Sinovi Luka i Leon predstavljaju krunu njihove ljubavi.

Bastijan je 2018. otišao u penziju tako da dosta vremena provode zajedno. Važe za jedan od najskladnijih sportskih parova. Već par godina sa sinovima zive u Čikagu.

Oni su pravi dokaz da ljubav i uspeh mogu da idu ruku pod ruku.

Marijana Bašić

Završila Ekonomski fakultet. Obožava  književnost , muziku, reku. U slobodno  vreme voli  da ispija  kafe sa prijateljima . Voli da se šali  na svoj racun.Veruje u ljubav. Inače, bavi se statistikom tj. prati gledanost filmova po bioskopima tako da je uspela da spoji lepo i korisno. Razvedena, i mama jedne prelepe devojčice. Smeje se glasno i vodi ćerku sa sobom. Obožava da piše teme iz svakodnevnog života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *