Mesi vs Ronaldo

Fudbal je već godinama omiljeni sport, kako starije tako i mlađe populacije. Fudbaleri su uvek bili i ostali idoli klinaca, koji uz svog omiljenog igrača uvek zavole sport i trude se da budu poput svog idola. Danas su Mesi i Ronaldo njihovi idoli, a i mi stariji ih rado gledamo.

U poslednje vreme vodi se uveliko rasprava o tome ko je bolji fudbaler. Da li je to Mesi ili pak Ronaldo? Njih dvoje kao izuzetno dobri fudbaleri osvojili su srca mnogih navijača, I veoma su cenjeni u svetu fudbala. Nekako su svojim stilom igranja postali legende fudbala i polako kako godine prolaze oni za sobom uveliko pišu istoriju fudbala.

Iako mnogi smatraju da Ronaldo treba da nosi titulu najboljeg fudbalera, mislim da bi trebalo da je podele. Kao i svaki igrač fudbala ili nekog drugog sporta uvek je bitna taktika igranja kao i stil. Oni su na mnogim utakmicama pokazali da imaju talenta , svoju taktiku i stil igranja. Oni su napadači i veoma dobro su se pokazali .

Foto: Dnaindia.com

Ko prati ove fudbalere zna da je Mesi pravi umetnik u fudbalu, a Ronaldo bolji u završnici i snažniji, tako da je opet ostaje ono glavno pitanje, ko je bolji? Oni igraju utakmice srcem, uvek daju sve od sebe i svojim navijačima pokazuju da su spremni na sve samo da dođu do pobede.

Mnogi svetski treneri su se ovih godina izjašnjavali u vezi ovih igrača,i o tome ko je na listi broj jedan. Svaki od njih je imao svoje mišljenje i svog omiljenog igrača. Opet je bilo nerešeno. Navijačka podeljenost će ostati, a ova dva fudbalera deliće bar još neko vreme mesto najboljeg fudbalera.

Foto: En.as.com

Fudbal I njegovi igrači uvek će u nama buditi onu navijačku stranu, onaj trenutak kada isčekujemo da naš idol postigne gol iako nismo na toj utakmici. Svako od nas će uvek imati omiljenog igrača i deliti svoje mišljenje da je on najbolji. Tako je i za Mesija i Ronalda, uvek će biti podeljena mišljenja, a za sada oni su oboje najbolji igrači na svetu.

Biljana Ilić

Kreativna osoba koja voli da piše, istražuje i prati svoje snove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *